Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Πεντέλη - Μελίσσια

Χιονιάς και βαρυχειμωνιά και σήμερα σε όλη τη χώρα, με τσουχτερό κρύο και θερμοκρασίες... Σιβηρίας. Και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα από το μεσημέρι, όταν σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, θα μας επισκεφθεί νέο κύμα κακοκαιρίας!
Έρχεται από τα δυτικά, με ισχυρές χιονοπτώσεις αρχικά και έντονες βροχοπτώσεις αργότερα και ενίσχυση των ανέμων στο Ιόνιο, όπου η έντασή τους θα φτάσει ακόμη και τα 10 μποφόρ.
Στην Αττική, χιονοπτώσεις πιθανόν ισχυρές θα σημειωθούν σήμερα  βράδυ Τετάρτης προς την Πέμπτη, κυρίως στα βόρεια, γρήγορα όμως θα περιοριστούν στα ορεινά.
Εξαιτίας του χιονιού και του παγετού, κλειστός παραμένει ο δρόμος στην Πάρνηθα, από το τελεφερίκ και πάνω αλλά και στην Πεντέλη, από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο.
Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στους δήμους Πεντέλης - Μελισσίων, λόγω παγετού. Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Δήμου Πεντελης "μετά από εισήγηση του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου –Καψάλη στον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου τομέα Αττικής κ. Κώστα Μανιάτη , σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου  τα σχολεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας.


- Πιο αργά θα ανοίξουν σε Διόνυσο, Βριλήσσια, Κηφισιά, Ερυθραία, Εκάλη, Φλώρινα, Γρεβενά, Καρπενήσι
- Κλειστά σχολεία και σε Μαραθώνα, Βαρνάβα, Γραμματικό, Κουβαρά, Μενίδι και Ωρωπό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου