Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Συντριβή εντός έδρας του ΑΟΜ με 5-0, από τους Τράχωνες!

Φαρμακερή και γρουσούζα αποδείχτηκε για τον ΑΟΜ η 13η αγωνιστική του 8ου ομίλου του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, αφού υπέστη ήττα ΣΟΚ εντός έδρας από τους Τράχωνες με 5-0 !!!

Οι φιλοξενούμενοι  νωρίς - νωρίς έδειξαν τις  "άγριες" διαθέσεις τους, καθώς λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα είχαν αποκτήσει προβάδισμα τριών τερμάτων χάρις στους Γιαννιτσανάκη (14΄), Κορδό (20΄) και Τσιώλη (31΄). Από εκείνο το σημείο ωστόσο και έπειτα, οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Μιχάλη άφησαν το πόδι από το γκάζι, για να… επιταχύνουν και πάλι με τον Γούλα στο 60΄, πριν ο Καλλιπολίτης «γράψει» με απευθείας κτύπημα φάουλ το τελικό 5-0 στο 76΄.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟΜ έπαιζε από το 72΄ λεπτό με 10 παίκτες (λόγω αποβολής του Αντωνόπουλου) ενώ είχε και χαμένο πέναλτι με τον Πατσιαβούρα στο 88΄(απέκρουσε ο Βαγγελάκος)!
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Κοκότης (59' Γκαβούδης), Μανδύλης, Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Κωνσταντόπουλος, Κουλούρης (28' Αντωνόπουλος), Ιατρού, Πατσιαβούρας, Μποτονάκης, Ταυλαδωράκης

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Κορτσινίδης (81' Κατσούλης), Κάρδαρης (52' Χριστόπουλος), Δρακοντίδης, Μιχαηλίδης, Παπαναγόπουλος, Καλλιπολίτης, Γούλας, Τσιώλης, Γιαννιτσανάκης, Κορδός (76' Ρίζος).
Διαιτήτευσε ο κ. Κωνσταντάκης(Αχαΐας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου