Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Από "Ατσάλη" ο Α.Ο.Μ !!!

Την ενίσχυσή τους με στόχο να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στη νέα πρόκληση, αυτή της Δ' Εθνικής, συνεχίζουν τα Μελίσσια. Οι «πράσινοι» συμφώνησαν σε όλα και ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με δύο έμπειρους παίκτες που έχουν παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες.
Ο λόγος για τον Βασίλη Ατσάλη και τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο. Ο πρώτος είναι 27 ετών, επιθετικός και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Δ' Εθνική με τη φανέλα του Αγιου Ιερόθεου (10 γκολ) και του Ολυμπιακού Λιοσίων (20 γκολ), ενώ έχει φορέσει τη φανέλα των Απόλλωνα, Ιωνικού, Αίαντος Σαλαμίνας, ΠΑΟ Ρουφ και ΑΕ Ηρακλείου (39 συμμετοχές, 6 τέρματα στη Γ' Εθνική).
Ο δεύτερος είναι μέσος, 29 ετών, πέρυσι ήταν στο Χαϊδάρι και έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Λαμία, Θήβα, Κερατσίνι και Πάμισο (22 συμμετοχές στη Β' Εθνική και άλλες 74 στη Γ').
Επειτα από εισήγηση του Νίκου Παναγιωτάρα αποκτήθηκε και ο 21χρονος επιθετικός Δημήτρης Γκαβούδης (πέρυσι στο Χαϊδάρι), ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί οι Ταβλαδωράκης, Κοκώτης, Μποτωνάκης Ιατρού, Ιωσήπου και Κουλούρης. Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ κανονίστηκε και το πρώτο φιλικό (στις 21 του μήνα) με αντίπαλο τη Μαρκό.
Aξίζει επίσης να προσθέσουμε ότι την Παρασκευή 5 Αυγούστου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία
τα Εργομετρικά Τέστ που πραγματοποίησε η Ergometrics στην ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Μελισσίων λίγες μέρες μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας της. Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στις έξοχες εγκαταστάσεις της ομάδας στα Μελίσσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου