Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Με Ταβλαδωράκη & άλλες 4 μεταγραφές ο Α.Ο.Μ !

Την πρώτη υπέρβασή τους στο φετινό μεταγραφικό παζάρι έκαναν τα Μελίσσια. Ο νεοφώτιστος στη Δ' Εθνική ΑΟΜ συμφώνησε σε όλα με τον Κώστα Ταβλαδωράκη, ο οποίος με την πείρα του αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα μεγάλα «όπλα» του Νίκου Παναγιωτάρα στο ερχόμενο πρωτάθλημα.
Ο 25χρονος αμυντικός μέσος πέρυσι βοήθησε τον Ρούβα να πει «αντίο» στη Δ' Εθνική και να προβιβαστεί στη Football League 2. Πριν από τη μεταγραφή του στους Κρητικούς το νέο απόκτημα των Μελισσίων είχε αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες (έχοντας μάλιστα 129 συμμετοχές στη Γ' Εθνική), με Ηρόδοτο, Αχαρναϊκό, Ατσαλένιο, Ηλιούπολη και Αίαντα Σαλαμίνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την εισήγηση του τεχνικού της ομάδας έχουν αποκτηθεί και οι 18χρονοι Δημήτρης Κουλούρης (μεσοεπιθετικός, από Εθνικό Αστέρα) και Παναγιώτης Ιατρού (αμυντικό χαφ, από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού) και ο 21χρονος Γιώργος Κοκκώτης (αμυντικός, από την ΑΕ Μεταμόρφωσης).
Η προετοιμασία ήδη ξεκίνησε με αρκετούς νεαρούς παίκτες να δοκιμάζονται καθημερινά, ενώ όπως τονίστηκε από ανθρώπους της ομάδας θα γίνουν τουλάχιστον άλλες τέσσερις μεταγραφές παικτών που έχουν εμπειρίες είτε από Δ' Εθνική είτε από επαγγελματικές κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου