Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

«Εθελοντική Ομάδα Πεντέλη SOS»

Tις ευχαριστίες της σε όλους τους φίλους και φίλες που συμμετείχαν στην 4η δενδροφύτευση Κοκκιναρά της 14ης Μαρτίου και την μεγάλη ανταπόκρισή τους παρά το τσουχτερό κρύο και το ψιλόβροχο, εκφράζει με ανακοίνωσή της η «Εθελοντική Ομάδα Πεντέλη SOS».
Στην δενδροφύτευση συμμετείχαν περίπου 23 άτομα, με πολύ διάθεση και ενθουσιασμό. «Μετά την υπερκάλυψη του τομέα 2 της ζώνης ευθύνης που είχαμε αναλάβει, τονίζει, κάπου 5 άτομα βοήθησαν και στον τομέα 25. Η δενδροφύτευση οργανώθηκε από τον ΣΠΑΠ (με χορηγό επικοινωνίας τον SKAI), και η εκτίμηση ήταν να φυτευτούν περίπου 50.000 δένδρα, σε 1000 στρέμματα μοιρασμένα σε 30 τομείς, που ανέλαβαν πολλοί φορείς και εθελοντικές οργανώσεις».
Η εθελοντική ομάδα Πεντέλη SOS γνωστοποιεί επίσης ότι την Κυριακή 21 Μαρτίου και ώρα 10:30, πάει ΞΑΝΑ στον Κοκκιναρά.
«Ως εκ τούτου, επισημαίνει, δεν θα δώσουμε το παρόν και δεν θα αναλάβουμε τομέα στη δενδροφύτευση στο Παίδων Πεντέλης που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα και ώρα.
Ο λόγος του ...patch στη version 4.1, είναι ότι υπάρχουν μερικές εκατοντάδες δένδρα που έχουν παραμείνει στον Κοκκιναρά, είτε σε απομακρυσμένους τομείς, είτε σε τομείς που δεν παραβρέθηκε αρκετός κόσμος στις 14/03. Θα περιδιαβούμε τους τομείς και φιλοδοξούμε να φυτέψουμε όσα περισσότερα δένδρα μπορούμε. Όποιος φίλος/φίλη θέλει και μπορεί, καλείται στο ραντεβού που δίνουμε στο γνωστό «τρίστρατο»και ώρα 10:30. Θα υπάρχουν διαθέσιμες αρκετές τσάπες και νερό. Σας περιμένουμε»!

http://www.pentelisos.org/pentelisos5/pentelisos50/97-penteli43

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου