Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ. Σ. Ν. ΠΕΝΤΕΛΗΣ στις 26 Μαρτίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αρ. 5/2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Αριθμός Συμβουλίου: 5/2010
Ν. Πεντέλη 22-3-2010
Αρ. Πρωτ. : 1006

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΚΑΛΕΙ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Σας καλούμε την 26η του μηνός Μαρτίου 2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 6:00 μ.μ. να προσέλθετε στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Πεντέλης προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο, αποφάσεις με τα εξής θέματα :
ΤΕΧΝΙΚΑ :
1. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2010.
2. Λήψη απόφασης για την εκ περιτροπής στάθμευση οχημάτων και την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων, σε διάφορες οδούς του Δήμου.
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως της κ.Παυλίδου Αγγελικής για προσδιορισμό και παραχώρηση θέσης στάθμευσης αναπηρικού αυτοκινήτου, επί της οδού Καππαδοκίας 15.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ :

4. Λήψη απόφασης για καθορισμό Δημοτικών Τελών και Τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2008, σε συμμόρφωση με την υπ΄αριθμ. 60/2010 Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
5. Λήψη απόφασης για οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής.
6. Λήψη απόφασης για χορήγηση χρηματικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύνατο δημότη.
7. Αναμορφώσεις Προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2010.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ :
8. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νέας Πεντέλης» με τον διακριτικό τίτλο «ΔΗ.Κ.Ε.ΝΕ.Π.»
9. Λήψη απόφασης για έγκριση διεξαγωγής της εξάμηνης πρακτικής άσκησης του σπουδαστή Α.Τ.Ε.Ι. Κωνσταντόπουλου Δημητρίου, στο Δήμο Νέας Πεντέλης.
10.Λειτουργία του Δήμου, πέρα από το κανονικό ωράριο, τις νυχτερινές ώρες ή Κυριακές ή εξαιρέσιμες ημέρες, για το έτος 2010.
Ο Πρόεδρος
ΣΑΦΛΙΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου