Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Eπιτυχημένη και η 4η δεντροφύτευση

Χιλιάδες κόσμου γέμισαν για 4η φορά τις πλαγιές του Κοκκιναρά στη δενδροφύτευση που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Δήμων-Κοινοτήτων Προστασίας & Ανάπλασης Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010.
Μετά από αγώνες του Προέδρου του Σ.Π.Α.Π. Δημήτριου Στεργίου – Καψάλη και επί μηνών σχεδιασμούς του με οργανωτικές λεπτομέρειες προς το προσωπικό του Σ.Π.Α.Π., του Δήμου Πεντέλης, με την εθελοντική τους δράση, η ελπίδα γίνεται εικόνα. Εικόνα των υψωμάτων που ήδη πρασίνισαν από τις προηγούμενες αναδασώσεις του 2009 και εικόνα των χιλιάδων ανθρώπων που δυναμικά συνεχίζουν να δίνουν το παρόν...
Την επιτυχία της δενδροφύτευσης εγγυήθηκαν:
Ο άψογος σχεδιασμός, η άρτια οργάνωση και η πειθαρχημένη υλοποίηση που ο Σ.Π.Α.Π. έχει αναλάβει.
Η θετική συνεργασία των συναρμόδιων φορέων Σ.Π.Α.Π.- Υπ. Περιβάλλοντος – Περιφέρεια Αττικής Δ/νση Αναδασώσεων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η πλήρης ενεργοποίηση του Εθελοντισμού της Αττικής και των χορηγιών που έγινε με τη συνδρομή και του χορηγού επικοινωνίας, ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.
Η χορηγία ως κύριο μέσο προσφοράς των επιχειρηματιών όταν βλέπουν έργα:
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: COSMOTE
XOΡΗΓΟΣ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ Ι.Σ. ΛΑΤΣΗ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: COCA-COLA 3E, ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΙΤΑΝ Α.Ε, ΜΑΡΟΥΛΗΣ TRAVEL Α.Ε, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ «THE BAKERSCAFÉ 3+1», ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ», EΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» &ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ TRAVEL
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ, και κάνοντας τα λόγια μας έργα, σας καλούμε για δενδροφύτευση στις πλαγιές που κάηκαν τον Αύγουστο του 2009, γύρω από το Παίδων Πεντέλης, το ΠΙΚΠΑ και το κοιμητήριο Πεντέλης την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 (ημέρα Δασοπονίας) και από ώρας 10:00.
Για τη δράση αυτή η ενημερωτική σύσκεψη θα γίνει την Πέμπτη 18 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Πεντέλης. Οργανωτικές λεπτομέρειες θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες www.penteli.gr και spap.com.gr
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΡΑΣΕΩΝ: Συντήρηση
Η φύτευση είναι μόνο η αρχή: H oλοκλήρωση της διευθέτησης των δένδρων του Κοκκιναρά θα γίνει το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010 και ώρα 09:00.
Και αυτά τα δενδρύλλια θα συντηρηθούν (πότισμα – λίπανση) από τον Σ.Π.Α.Π. με χορηγίες.
Ξεκινά ο σχεδιασμός για το πότισμα (δεξαμενές – σωληνώσεις)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου