Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Σε οικόπεδο δίπλα στο Κρυστάλλειο Δ.Σ. η ανέγερση του Α. Τ. Πεντέλης!!!

            Διαφωνεί ο Σύλλογος Γονέων του Κρυστάλλειου
Tη διαφωνία τους με την επικείμενη ανέγερση του ΑΤ Πεντέλης, σε οικόπεδο δίπλα στο Κρυστάλλειο Δημοτικό Σχολείο εκφράζουν αρκετοί γονείς. Σύμφωνα με προφορική ενημέρωση που έκανε ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής στους γονείς, η ανέγερση κτιρίου για τη μετεγκατάσταση του αστυνομικού τμήματος Πεντέλης στο οικόπεδο δίπλα από το σχολείο προχωράει και αναμένεται η έκδοση της οικοδομικής άδειας.
Ο Σύλλογος Γονέων με ανακοίνωσή του η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «http://akrystalleio.blogspot.com», εκφράζει αντιρρήσεις και υποστηρίζει ότι υπάρχουν και άλλα δημοτικά οικόπεδα στην Πεντέλη, όπου θα ήταν ορθότερο να εγκατασταθεί το Αστυνομικό Τμήμα αφού οι εργασίες θα γίνουν από την αρχή ή να παραμείνει στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

«Δε μπορεί, επισημαίνει, στις εποχές στις οποίες διανύουμε (ύπαρξη τρομοκρατικών ενεργειών και έξαρση εγκληματικότητας) να θεωρείται... κατάλληλο μέρος ανέγερσης αστυνομικού τμήματος ο χώρος δίπλα από ένα Δημοτικό σχολείο. Το οικόπεδο δίπλα από το Δημοτικό σχολείο θα ήταν κατάλληλο να κατασκευαστεί ένα κλειστό γυμναστήριο, μία δημοτική βιβλιοθήκη κ.α. Για το λόγο αυτό όποιος γονέας επιθυμεί να ενισχύσει τη διαμαρτυρία μας, να υπογράψει το παρακάτω έγγραφο και να μας το επιστρέψει έως τις 26/2/09 είτε μέσω του παιδιού του στο σχολείο είτε να το τοποθετήσει στο κουτί του συλλόγου στον εξωτερικό χώρο του σχολείου».

Η φόρμα της Δήλωσης είχε ως εξής:
Ο/Η κάτωθι υπογραφόμεν…………………………………………………… γονέας/κηδεμόνας/επίτροπος, του/της μαθητή/μαθήτριας……………………… .………………………………………………….της……………… τάξης ( ) δηλώνω ότι δε συμφωνώ να πραγματοποιηθεί η ανέγερση κτιρίου στο διπλανό οικόπεδο από το Κρυστάλλειο Δημοτικό Σχολείο για την εγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης.

ΠΕΝΤΕΛΗ ...../....../2010

http://akrystalleio.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου