Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

«Πεντέλη Εν Δράσει»: Ανερμάτιστη φημολογία τα περί μη καθόδου του Α. Φειδοπιάστη στις εκλογές

«Τέλος» στα σενάρια περί της μη καθόδου του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές επιθυμεί να βάλει ο συνδυασμός «Πεντέλη Εν Δράσει» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Φειδοπιάστη.
Τα μέλη της παράταξης διαψεύδουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο αυτό το γεγονός, δηλώνοντας ότι παραμένουν συνεπείς στη δέσμευση που είχαν αναλάβει ενώπιον του Πεντελικού λαού την ημέρα της διακήρυξης του συνδυασμού, στις 8 Ιουλίου, στο Δημαρχείο Μελισσίων.
Κόντρα στις διάφορες «Κασσάνδρες» και στους λασπολόγους, η
«Πεντέλη Εν Δράσει» προετοιμάζεται πυρετωδώς, συσπειρώνοντας γύρω της τον κόσμο που μάχεται και αντιστέκεται στη δύσκολη αυτή συγκυρία, ενάντια στο κατεστημένο αυτών που βλέπουν τον Δήμο «τσιφλίκι» τους.
Ενάντια σε διαφόρους διεκδικητές του Δήμου, που μόνη τους απάντηση απέναντι στο δυναμικό της «Πεντέλη Εν Δράσει» είναι οι κουβέντες του καφενείου περί της μη καθόδου του συνδυασμού.
 Χωρίς φανφάρες, τυμπανοκρουσίες, σπατάλες και «καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς».
Εντός των ημερών ανακοινώνεται το πρόγραμμα του συνδυασμού, το οποίο αποτελεί προϊόν συλλογικής δουλειάς, καθώς και το ψηφοδέλτιο.

Καλεί δε όλους τους συνδυασμούς να επιδείξουν σύνεση, αξιοπρέπεια και σε τελική ανάλυση να μην καταστούν εαυτούς γραφικούς: οι δημότες βλέπουν και γνωρίζουν.
Για να έχει όλος ο νέος Δήμος Πεντέλης ελπίδα για καλύτερο αύριο, μέλλον για τα παιδιά μας και αλληλεγγύη μεταξύ μας.
Δημοσιεύτηκε: 16/09/2010
http://www.mypenteli.gr/css/default/templates/art/article.php?lng=1&cat=56&doc=35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου