Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ του «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ»

…« την ιστορική αυτή στιγμή για την περιοχή μας, με αίσθημα ευθύνης και ελπίδας, βλέπω για ακόμη μια φορά πως δεν είμαι μόνος μου, πως είμαστε όλοι μαζί! 
Και όλοι μαζί μπορούμε! Μπορούμε μαζί να δρομολογήσουμε το κοινό μας όραμα
 «Να δημιουργήσουμε το μεγάλο δήμο Πεντελικού!!!»
Με τις λέξεις αυτές , ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης και υποψήφιος δήμαρχος του Νέου Δήμου Πεντελικού, έκλεισε την συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία του, στα εγκαίνια των εκλογικών γραφείων του συνδυασμού «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού», το βράδυ της Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου 2010.
Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών από τα Μελίσσια, τη Ν. Πεντέλη και την Πεντέλη, και με έντονη παρουσία της νεολαίας που έδωσε τον τόνο και τον ενθουσιασμό, πλημμύρισε ασφυκτικά τα γραφεία, για να δει, να ακούσει και να συνομιλήσει με τον δήμαρχο Δημήτρη Στεργιου - Καψάλη, για τα προβλήματα που τον απασχολούν στην πόλη. Και εκείνος είχε χρόνο για όλους, για κάθε έναν ξεχωριστά, να τον καλωσορίσει και να πουν δύο λόγια μαζί.
Μετά τον αγιασμό, στην ομιλία του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις βασικές αρχές του προγράμματος διοίκησης , που έχει εκπονήσει με όλους τους συνεργάτες του, καθώς και στην προσωπική φιλοσοφία για την αυτοδιοίκηση. Φιλοσοφία που υλοποιεί και εφαρμόζει κατά την 12ετή διαδρομή του στην πολιτική. Φιλοσοφία η οποία τον έχει καταξιώσει στην συνείδηση των πολιτών για αυτό τον εκλέγουν Δήμαρχο Πεντέλης για τρίτη συνεχή τετραετία με το συντριπτικό ποσοστό του 82.3%.
Ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση, συλλογικότητα, τιμιότητα και ειλικρίνεια, διαφάνεια αξιοκρατία, ανθρωπιά, ισότιμη πρόνοια, περιβάλλον, εργατικότητα ,συνέπεια είναι μερικές πτυχές του προγράμματος, τις οποίες ανέπτυξε διεξοδικά. Με σεβασμό και ήθος προς τις δημοκρατικές διαδικασίες, κάλεσε τους πολίτες να διαβάσουν τα προγράμματα και των άλλων υποψηφίων ώστε να αποφασίσουν δίκαια για το μέλλον τους ,το μέλλον των παιδιών τους .
Για πρώτη φορά στην πολιτική σκηνή της πατρίδας μας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτικός ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ για :
Την προσωπική λειτουργία (παρών σε κάθε θέμα και κάθε στιγμή 24 ώρες το 24ωρο, ανοιχτό γραφείο σε όλους , χωρίς οδηγό και δημόσιο αυτοκίνητο και ειδικά έξοδα)

Το Χωροταξικό, το περιβάλλον, τα οικονομικά, το συγκοινωνιακό, το ανθρώπινο δυναμικό και την πολιτική προστασία.
Τόνισε επίσης ότι οι εξουσίες είναι πρόσκαιρες και δεν είναι αυτοσκοπός. Οι θέσεις , οι εξουσίες και οι καταστάσεις αλλάζουν. Η Ανθρωπιά όμως επιβάλλεται και είναι η σταθερή μας αξία.
Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 8μμ , στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου , στα Μελίσσια , θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου