Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η ανακοίνωση υποψηφίων της "ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ"

  Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ.
στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ  ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ),
θα γίνει η παρουσίαση
των υποψηφίων
δημοτικών συμβούλων
του συνδυασμού "ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ".
Όλοι μαζί για τη νίκη!!!
------------------------
Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου
Υποψήφιος Δήμαρχος
Δήμου Πεντέλης
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΗΝΑΣ

ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 50 ΑΘΗΝΑ T.K.10680
ΤΗΛ 210.38.90.170 – 171
E-FAX:211.5555.907
E-MAIL: peath@pasok.gr
URL: http://pe.pasok.gr/athina
Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
    «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»
         ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Διαχρονικά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι το κίνημα της Αυτοδιοίκησης, ενός θεσμού που το ίδιο εμπνεύστηκε, πραγματοποίησε και ανάπτυξε ερχόμενο σε επαφή με την τοπική κοινωνία, αντλώντας δυνάμεις από αυτή. Το σχέδιο «Καλλικράτης» έρχεται να εκσυγχρονίσει, να εκμοντερνίσει την Αυτοδιοίκηση και να την κάνει ακόμα πιο αντιπροσωπευτική και λειτουργική.
Αποτελεί επί της ουσίας το βασικό πυλώνα για τις διαρθρωτικές αλλαγές, που δεσμεύτηκε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. να πραγματοποιήσει με το προεκλογικό του πρόγραμμα: αποκέντρωση εξουσιών, δημιουργία ισχυρών Περιφερειακών και Τοπικών Αυτοδιοικήσεων, προκειμένου να έχουν οι τοπικές κοινωνίες περισσότερη δύναμη και πόρους, να ορίζουν τις τύχες τους, αλλά και για να περιέχονται καλύτερες, πιο άμεσες υπηρεσίες στον πολίτη. Το σχέδιο «Καλλικράτης» θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για περαιτέρω αλλαγές σε πολιτικούς τομείς όπως στο χώρο της υγείας, της παιδείας, της πρόνοιας, της ανάπτυξης, εξορθολογίζοντας έτσι το κράτος και συμβάλλοντας στην καλύτερη δυνατή και διαφανή οικονομική διαχείριση.
Πρόκειται για ουσιαστικές ανατροπές και βαθιές τομές στον τρόπο λειτουργίας του κράτους, της οικονομίας και εν τέλει της ίδιας της κοινωνίας. Τα αποτελέσματα αυτών των αλλαγών θα τα εισπράξει άμεσα ο πολίτς στην καθημερινότητά του.
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αθήνας και η Β2 Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αθήνας έχοντας ολοκληρώσει τις σχετικές καταστατικές διαδικασίες για την ανάδειξη υποψηφίων δημάρχων, έτσι όπως αυτές καθορίστηκαν από τα αρμόδια όργανα του Κινήματος, εκφράζουν τη στήριξή τους στον συνδυασμό «Ανθρώπινη Πολιτεία» με επικεφαλής τον Δημοσθένη Παπακωνστατίνου για τον ενιαίο Δήμο Πεντέλης (Μελίσσια – Ν. Πεντέλη – Πεντέλη).

Για την Π.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ ΑΘΗΝΑΣ Για την Ν.Ε. Β2
 Ο Γραμματέας                          Ο Γραμματέας
Κώστας Πούλιος                      Ηλίας Μουρίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου