Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Συσκέψεις για «Δωρεάν Ενισχυτική Διδασκαλία» & Παιδικούς Σταθμούς

Tη νέα Διοίκηση του Νομικού Προσώπου Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, παρουσίασε  στην  τακτική μηνιαία συνάντησή του με τις διευθύντριες των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου Πεντέλης,  ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης.
Στη σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης  στο Δημαρχείο έγινε επίσης ένας  σύντομος απολογισμός  του έργου της απερχόμενης Διοίκησης και συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν σήμερα τους βρεφονηπιακούς  και παιδικούς σταθμούς.
Όσον αφορά στα λειτουργικά προβλήματα και στις ανάγκες υποστήριξης κάθε σταθμού ξεχωριστά, καταγράφηκαν και δόθηκαν οδηγίες για την επίλυση τους.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο κ. Δήμαρχος είχε συνάντηση & με τους εθελοντές καθηγητές που στηρίζουν το πρόγραμμα του Δήμου «Δωρεάν Ενισχυτική Διδασκαλία στο Δήμο Πεντέλης»  για τους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων. 
 Η συζήτηση  επικεντρώθηκε στην αλληλοενημέρωση για θέματα τα οποία απαιτούν επίλυση καθώς και στον ορισμό συνάντησης με τους γονείς των παιδιών για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, με σκοπό την απρόσκοπτη και αποτελεσματική παροχή του εκπαιδευτικού έργου.

Κοινή διαπίστωση των εκπαιδευτικών υπήρξε η εμφανής πρόοδος που παρατηρείται στα παιδιά, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου