Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η πίτα της Αθλητικής Νεανικής Ακαδημίας Μελισσίων «ο Άθλος»


Tην κοπή της βασιλόπιτάς της πραγματοποίησε  το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πεντέλης, η Αθλητική Νεανική Ακαδημία Μελισσίων «ο Άθλος». Ήταν μια απλή εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους, η Επίτιμη Πρόεδρος της Πνευματικής Κίνησης Βορείων Προαστίων και πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Εθνών κα Ευαγγελία Λεονταρίδου, η Πρόεδρος της Πνευματικής Κίνησης Βορείων Προαστίων κα Μαρία Αραμπάνου, η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών κα Καλλιόπη Θεοφιλίδου Δημητράκη και ο Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών-Γκιουλμπαξιωτών Νέα Ροδώνη, κ. Χρήστος Κάζος.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο τεχνικός διευθυντής του Συλλόγου κ. Κων/νος Λεονταρίδης, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναδρομή του έτους που έφυγε αλλά και των προηγούμενων ετών.
Συγκεκριμένα, ο κ. Λεονταρίδης ανέφερε τα τμήματα που λειτουργούν σήμερα στον Σύλλογο τα οποία είναι: Τζούντο (παιδικό, αγωνιστικό και τμήμα ενηλίκων), Combatives, Combat Fitness, Kudo και Σουηδική Γυμναστική. Επίσης έκανε έναν απολογισμό των συμμετοχών του Συλλόγου κατά το έτος 2012 σε 9 συνολικά αθλητικές διοργανώσεις (4 αγώνες πανελληνίου πρωταθλήματος, 2 κύπελα και 3 διεθνή τουρνουά).


 Τέλος, αναφέρθηκε και στην τοπική διοργάνωση (τουρνουά τζούντο Μελισσίων) η οποία μετράει την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά έχοντας ήδη στο ενεργητικό της συμμετοχή 40 Συλλόγων και 1200 αθλητών.
Ακολούθησε η βράβευση των αθλητών του Συλλόγου που διακρίθηκαν κατά το έτος 2012. 

Οι αθλητές αυτοί ήταν οι παρακάτω: Ανδρέου Άρης, Σκορδάς Ηλίας, Παρούσης Φίλιππος, Ανδρέου Γιάννης, Μπουρδέκας Ραφαήλ, Γεραντώνη Κατερίνα, Σκορδάς Γιάννης, Περίχαρος Νίκος, Βορδοναράκης Γιώργος, Σκορδά Μαριάνθη, Περίχαρος Αντώνης, Πετρούλιας Ηλίας, Μαλαχίας Γιώργος, Μπουρδέκας Δημήτρης, Δαγδελένης Σωτήρης, Διονυσόπουλος Στέλιος, Σκορδάκη Αθηνά, Πετρακόπουλος Κων/νος, Σταμπέρνα Ζωή και Παπαθανασίου Αναστασία.
Σειρά είχε η κοπή της πίτας, όπου οι τυχεροί ήταν κα Καλλιόπη Θεοφιλίδου Δημητράκη και η αθλήτρια Παπαθανασίου Αναστασία.
Η έκδηλωση έκλεισε με μπουφέ, μέρος του οποίου ήταν προσφορά του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης Μελισσίων, το οποίο ευχαριστούμε θερμά καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

                                                                       Από το Δ.Σ.
                   Ο πρόεδρος                                                                   Η γραμματέας
             Ν. Παπαδόπουλος                                                            Ελ. Μπαμπατζιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου