Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πολλά τα προβλήματα από τον «κατακλυσμό» ...

                 αλλά αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα
Σύσσωμος ο Δήμος Πεντέλης με το προσωπικό του και τους Εθελοντές, υπό τον  επιχειρησιακό έλεγχο του Κέντρου Επιχειρήσεων  - ΚΕΠΙΧ και του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη και με τις επί τόπου οδηγίες των τοπικών Αντιδημάρχων, αντιμετώπισαν από τις  06.00 σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, την θεομηνία που με αλλεπάλληλες καταιγίδες έπληξε την ζώνη ευθύνης του Δήμου μας.
Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν :
1. Στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων στο ρέμα (Μαγγίνα, Παναγούλη) και  ιδιαίτερα κατά μήκος της οδού Τσιμπρικίδη, λόγω της φράξης  του ρέματος στο σημείο υπογειοποίησης του. (Τσιμπρικίδη & Μαυρομιχάλη)

2. Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και στον πεζόδρομο της Παναγούλη της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.
3. Στην οδό Φίλωνος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.
4. Στην οδό Καλλισίων στο Κοιμητήριο  της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.
5. Στην πλατεία Μπουρμπάχτι & στην οδό Παπαδιαμάντη της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

Μεγάλος αριθμός σπιτιών πλημμύρισαν και τα συνεργεία του Δήμου και των Εθελοντών με τα αντλητικά μηχανήματα δεν προλάβαιναν να αντιμετωπίσουν τις κλήσεις.
 Ήδη, η Τεχνική Yπηρεσία του Δήμου Πεντέλης, πραγματοποιεί αυτοψίες προκειμένου άμεσα να γίνουν μελέτες για επεμβάσεις στα σημεία των καταστροφών, τα οποία και επισημάνθηκαν ήδη για την αποφυγή ατυχημάτων.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν σε  αυτές τις ενέργειες και ιδιαίτερα τους
Εθελοντές του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης  γιατί, για ακόμα μια φορά απέδειξαν έμπρακτα το πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνδημότες, που τους διακατέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου