Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Η «Ανθρώπινη Πολιτεία» θα διεκδικήσει τη Δημαρχία στις επόμενες δημοτικές εκλογές

Με αυτή τη κατηγορηματική δήλωση ο Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου αποσαφήνισε από την «αυτόφωτη πηγή πληροφόρησης» όπως τόνισε, την πορεία του συνδυασμού του προς τις επόμενες  δημοτικές εκλογές, στην κοπή της πίτας του συνδυασμού, παρουσία πολλών μελών και φίλων σε γνωστό καφέ της πόλης μας στις 2 Φεβρουαρίου.
Αναλύοντας την έως τώρα κατάσταση στο δήμο, επεσήμανε πως η μοναχική πορεία του δημάρχου βλάπτει την πόλη καθώς υπάρχουν τουλάχιστον επτά μεγάλα θέματα που η αντιμετώπιση τους έπρεπε να είναι  συλλογική. 
O σχεδιασμός και η υλοποίηση τους υπερβαίνουν τις δυνατότητες της εκάστοτε διοίκησης τόσο σε πολιτικό και διαχειριστικό επίπεδο, όσο και σε χρονικό ορίζοντα...
Καμιά παράταξη, τόνισε, δεν μπορεί να σηκώσει μόνη της το βάρος της διευθέτησης και επίλυσης τους και ούτε ρυθμίζονται σε μια μέρα. Σχεδιάζονται σήμερα για να ολοκληρωθούν, αν ολοκληρωθούν, στη καλύτερη περίπτωση μετά από πέντε ή δέκα χρόνια.        
Αυτά είναι:

-Περιβαλλοντική προστασία, αναβάθμιση Πεντελικού όρους.

-Φωτοβολταïκά, που ίσως τα ξαναβρούμε μπροστά μας.
-Νεκροταφείο Μελισσιών.
-ΝΙΕΘ
-Παπαδημητρίου
-ΜΕΤΡΟ
-Επανοριοθέτηση διοικητικών ορίων Δήμου (Ντράφι,  Λέσβιοι, περιοχή Σισμανογλείου)
Ποια παράταξη μπορεί να τα λύσει μόνη της; αναρωτήθηκε.
Γι’ αυτό τόνισε εμφαντικά, θεματικά και μόνον θεματικά, 

η άρνηση ή η απουσία του δημάρχου ένωσε την αντιπολίτευση και του πήρε την σκυτάλη των πρωτοβουλιών... 
Στις  περισσότερες ,αν όχι σε όλες απ αυτές, ο ρόλος της Ανθρώπινης Πολιτείας υπήρξε πρωταγωνιστικός.
Άλλο όμως θεματική προσέγγιση και άλλο εκλογική συμπόρευση. Έχουμε και τις διαφορές μας, που δεν είναι λίγες, και τη διαφορετικότητα μας. 
Η «Ανθρώπινη Πολιτεία» είναι συνδυασμός κορμός και όχι κλώνος.
Στον κορμό της χωράνε άλλοι κλώνοι. Είμαστε ένα ανοικτό σύστημα, χωρίς φράχτες, που επικοινωνεί με την κοινωνία, τους φορείς της πόλης ,τους πολίτες. 

Αναζητούμε κοινή πορεία στα πλαίσια προγραμματικών συγκλήσεων, είμαστε ανοικτοί και ανεκτοί στην άλλη άποψη, πιστεύουμε στη σύνθεση.
Είμαστε κορμός και άξονας διεργασιών και ως διευρυμένο σύνολο θα διεκδικήσουμε τη Δημαρχία στις επόμενες δημοτικές εκλογές
Οι άλλοι συνδυασμοί κρίθηκαν και απέτυχαν, ο ένας στα Μελίσσια 2007-2010 ,ο άλλος σήμερα στον Καλλικρατικό Δήμο.
Καλή χρονιά σε όλους με κοινωνική ευαισθησία και συνοχή.  Περισσότερο ανθρώπινο πρόσωπο. Μεγαλύτερη «Ανθρώπινη Πολιτεία»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφεριαρχης κ.  Κ Μανιάτης, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ Μ. Καρπέτας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κ. Καψής, σύσσωμη η δημοτική και τοπική ομάδα, πρόεδροι συλλόγων, η πλειοψηφία των υποψηφίων, καθώς και πολλοί συμπολίτες μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου