Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Στην αφετηρία του αγώνα για τη νίκη!


Στην κατάμεστη, μέσα και έξω, από πολίτες του δήμου μας, αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού κέντρου Μελισσίων, η Δημοτική Παράταξη «Πεντέλη Εν Δράσει» έκοψε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, σηματοδοτώντας έτσι, έναν περίπου χρόνο πριν από τις δημοτικές εκλογές, την έναρξη του εκλογικού αγώνα με στόχο την εκλογική νίκη της και την αλλαγή σελίδας στην πόλη.
«Για ένα δήμο που θα ανήκει πραγματικά στους  ενεργούς πολίτες του, όπως τόνισε στην κεντρική του ομιλία ο επικεφαλής της παράταξης Αντώνης Φειδοπιάστης».  
Χαιρετισμό απεύθυναν  οι αιρετοί της παράταξης Κώστας Τζουμάκας δημοτικός σύμβουλος, και Μπάμπης Τζάκης τοπικός σύμβουλος Μελισσίων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του «ΣΥΡΙΖΑ -  ΕΚΜ» Ρένα Δούρου, Χαρά Καφαντάρη, Αλέξης Μητρόπουλος, Δημήτρης Στρατούλης, Δημήτρης Τσουκαλάςτο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Κώστας Ήσυχος, από την ΔΗΜΑΡ ο Μάνος Ζαχαριάδης υπεύθυνος της Τοπικής Οργάνωσης  Πεντέλης και αντιπρόεδρος του ΙΣΑ, από τους Οικολόγους Πράσινους ο Γιώργος Δημαράς περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, ο Γιάννης Σταθόπουλος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού “Νίκη για την Αγία Παρασκευή”, ο Ανδρέας Νεφελούδης δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα Σμύρνη Αλλά Ζει”, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Λεωνίδας Λάζος, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης Ειρήνη Ρήγου - Φιλιππή, η Βιβή Μπάγιου γραμματέας της πνευματικής κίνησης Βορείων Προαστίων.



Τη βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μουσική παράσταση με τραγούδια από όλο τον κόσμο με την Άρτεμη Ματαφιά και τον Λευτέρη Πουλιού.
Η 
 «Πεντέλη Εν Δράσει» οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες που βρέθηκαν μαζί μας και βέβαια σε όλους τους επίσημους προσκαλεσμένους για την στήριξή τους.
Ο αγώνας μας για μια τοπική αυτοδιοίκηση προς όφελος των πολιτών ενάντια στα μνημόνια της λιτότητας είναι για όλους μας πλέον κοινός! 

                                      Το Γραφείο Τύπου της
                          «Πεντέλη Εν Δράσει»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου