Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις...


Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των δηλώσεων του Δημάρχου κ. Στεργίου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 1ης Φεβρουαρίου ότι σέβεται πάντοτε  την μειοψηφία και υπηρετώντας πάντοτε την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα στήριζε την επιλογή της μείζονος μειοψηφίας  για το πρόσωπο που θα πρότεινε σύμφωνα με το νόμο για την θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ .
Και  πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις έγινε το θαύμα !!!Ο Αντιπρόεδρος για να εκλεγεί χρειάστηκε και δεύτερη ψηφοφορία  μιας και δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων στην πρώτη που ήταν δεκαεπτά.
Και σαν να μην έφτανε αυτό η διοίκηση του κ. Στεργίου έδειξε τη βαθύτατη αντιδημοκρατική φύση της στο ΔΣ της 5ης Φεβρουαρίου  απαγορεύοντας ουσιαστικά για δεύτερη συνεχή διετία στην Πεντέλη Εν Δράσει να έχει στο ΝΠΔΔ Πρόνοιας και Αλληλεγγύης εκπροσώπηση. 
Ο Δήμαρχος για μια φορά ακόμη και σε πλήρη ανακολουθία με τη δήλωσή του στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ότι σέβεται πάντοτε την αντιπολίτευση απέδειξε ότι είναι εμπαθής απέναντι στην κριτική. 
Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από μία διοίκηση η οποία αμείβει με 2.000 ευρώ τον μήνα πρώην υποψήφιο του συνδυασμού του σημερινού Δημάρχου για να εκτελεί χρέη λογιστή, από μια διοίκηση που στον κανονισμό λειτουργίας των παιδικών σταθμών αναγράφει ότι στην περίπτωση απουσίας των βρεφονηπιοκόμων τα παιδιά θα τα αλλάζει η καθαρίστρια, από μια διοίκηση η οποία έχει διαλύσει όλες τις κοινωνικές δομές της πόλης. Από μία διοίκηση που την φιλανθρωπία την έχει αναγάγει σε μέσο προβολής του δημάρχου της. 
Από μία διοίκηση που αδυνατώντας να βρει στελέχη, αφού τα περισσότερα την έχουν εγκαταλείψει, πρότεινε τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα για τα διοικητικά συμβούλια των νομικών προσώπων προκαλώντας το γέλιο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Ευχαριστούμε  τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης που καταψήφισαν το διοικητικό συμβούλιο του  νομικού προσώπου στηρίζοντας το δίκαιο αίτημά μας. 
 
                                                Το Γραφείο Τύπου της
                                                  Πεντέλη Εν Δράσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου