Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Δ. Στεργίου: «Κρεμόμαστε από την τύχη»!!!

Για τις δράσεις του ΣΠΑΠ, εν όψει του φετινού «καυτού» καλοκαιριού», μίλησε στο dimarxe.gr news, o Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης. Ο κ. Καψάλης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου μιας και όπως υποστήριξε: «κρεμόμαστε από την τύχη και λιγότερα από τα μέτρα πρόληψης».
Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, με την μακρόχρονη εμπειρία του, εκτιμά πως «Η πρόληψη είναι αυτή που σώζει και η καταστολή έρχεται μονίμως μαζί με την καταστροφή»
Όσον αφορά τα μέτρα πρόληψης, τόνισε:
 «Φέτος, ενώ περιμέναμε σαν αυτοδιοικητικοί που γνωρίζουμε καλά αυτά τα θέματα, να έχει υλοποιηθεί μία άλλη διαδικασία πρόληψης. Δυστυχώς, είμαστε στα ίδια και χειρότερα επίπεδα. Φέτος, κρεμόμαστε, εν πολλοίς, από την τύχη και λιγότερο στα μέτρα που έχουμε λάβει αφού η πρόληψη δεν έχει λειτουργήσει».
Κληθείς να απαντήσει εάν η Πεντέλη μπορεί να αντιμετωπίσει μία ενδεχόμενη πυρκαγιά, σχολίασε: «Θα μιλήσω συνολικά για το Πεντελικό. Η περσινή φωτιά που ξέσπασε στον Κοκκιναρά και εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη καταστροφή στην Αττική, εξελίχθηκε λόγω χαρακτηριστικών παραλήψεων. Δεν αντιμετωπίστηκε στο Γραμματικό στα πρώτα δέκα λεπτά. Ακόμα, κατά τη διάρκεια της καταστολής, ο συντονισμός και ο έλεγχος ήταν κακός».
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δ. Στεργίου-Καψάλη στο dimarxe.gr news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου