Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Τι συμβαίνει με τον Σ.Π.Α.Π;

Κάτι δεν πάει καλά με τον Σ.Π.Α.Π. (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού), ενώ έχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος και πολλοί δήμοι που ανήκουν στο σύνδεσμο όπως και ο δικός μας έχουν αρχίσει τις περιπολίες και τη δασοφύλαξη, το κέντρο του δεν απαντά στις κλήσεις των ομάδων πυρασφαλείας.
Μετά από αυτό πήγαμε μια βόλτα μέχρι τη πλατεία της Νέας Πεντέλης στα γραφεία του και τα βρήκαμε κλειστά! Άλλες χρονιές τέτοια εποχή ήταν γεμάτα κόσμο και ο σταθμός βάσης που έχει τον συντονισμό όλων των ομάδων πυρασφαλείας των δήμων, ήταν σε πλήρη λειτουργία.
Ένα ακόμα περίεργο είναι ότι η ιστοσελίδα του Σ.Π.Α.Π. δεν υπάρχει πλέον! Την αναζητήσαμε σαν spap.com.gr που είναι το επίσημο σάιτ και δεν υπάρχει, την αναζητήσαμε με όλους τους τρόπους και δεν υπάρχει πουθενά! Τι συμβαίνει; έκλεισε ο σύνδεσμος;
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι δεν υπάρχουν φέτος χρήματα για πυροφύλακες και αυτό είναι ότι το χειρότερο για τη δασοφύλαξη, καλό είναι λοιπόν οι δήμοι τη στιγμή που ο Σ.Π.Α.Π. αδυνατεί να προσλάβει προσωπικό, να επανδρώσουν οι ίδιοι τα πυροφυλάκειά τους γιατί δεν μας βλέπω καλά, ήδη οι φωτιές είναι περισσότερες απο πέρυσι τέτοια περίοδο και αυτό δεν είναι καλό σημάδι.
Θα επανέλθουμε για το θέμα
2010-06-14 19:10
http://anovrilissiaradio.webnode.com/news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου