Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Συναίνεση…όχι ευχαριστώ!!!

Σε σώμα συγκροτήθηκαν την Κυριακή 2 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων του νέου Δήμου Πεντέλης. Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Πεντέλη εν δράσει», Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Φειδοπιάστης, εξελέγη μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, καταλαμβάνοντας την μία θέση από τις τρεις που δικαιούται η αντιπολίτευση.
Στην πρώτη συνεδρίαση του Σώματος, ο νέος Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, έδωσε το στίγμα του τρόπου με τον οποίο σκοπεύει να διοικήσει τον νέο Δήμο. Στην ομιλία του στο Δημ. Συμβούλιο δήλωσε απερίφραστα ότι είναι διατεθειμένος να δράσει, ανεξαρτήτως προτάσεων από την πλευρά της μειοψηφίας, αλλά και της ίδιας της τοπικής κοινωνίας!
Ο επικεφαλής της «Πεντέλη Εν Δράσει» Αντώνης Φειδοπιάστης στην τοποθέτησή του επεσήμανε ότι «ο κ. Στεργίου, σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις που έκανε την ημέρα της ορκωμοσίας του Δ.Σ., ανέφερε ότι έχει σαν στόχο να καταργήσει τις κοινωνικές παροχές προς τους δημότες στη λογική της “σπαρτιάτικης οικονομίας”. Είναι δεδομένο ότι θα μας βρει κάθετα αντίθετους σε τέτοιες ενέργειες, στις οποίες θα αντιταχτούμε με όλες μας τις δυνάμεις».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η προνομιακή μεταχείριση του συνδυασμού του κ. Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, από την παράταξη του Δημάρχου κ. Στεργίου, η οποία συγκροτημένα υπερψήφισε τόσο τον κ. Παπακωνσταντίνου όσο και τους εκπροσώπους του σε όλες τις επιτροπές, «επιβραβεύοντας» ουσιαστικά την στήριξη που της έδωσε την δεύτερη Κυριακή των εκλογών πράγμα που δεν έκανε για τις υπόλοιπες παρατάξεις της μειοψηφίας.
Επίσης η «Πεντέλη εν δράσει» εκτός από το Δημοτικό Συμβούλιο, εκπροσωπείται και στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσιών από τον σύμβουλο Μπάμπη Τζάκη.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
http://www.mypenteli.gr/css/default/templates/art/article.php?lng=1&cat=56&doc=86

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου