Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Στήριξη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από την ΕΑΕΕ

Με πρωτοβουλία της ΕΑΕΕ ο ασφαλιστικός κλάδος συγκέντρωσε και πρόσφερε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» -εθελοντικό οργανισμό με πολυσχιδή δράση στην προστασία του παιδιού- είδη πρώτης ανάγκης, συμβάλλοντας στη στήριξη χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.Εργαζόμενοι και εταιρίες του ασφαλιστικού κλάδου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ΕΑΕΕ και πρόσφεραν πάνω από 250 κούτες με είδη αλλά και δωροεπιταγές.
 Από αριστερά: η Εύη Τσιούρη, Υπεύθυνη δημοσίων Σχέσεων της ΕΑΕΕ, ο Θεόδωρος Κοκκάλας, Πρόεδρος Επιτροπής Επικοινωνίας ΕΑΕΕ, ο Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Χαμόγελου του Παιδιού, η Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια ΕΑΕΕ και ο Γιάννης Ρούντος, Μέλος Επιτροπής Επικοινωνίας ΕΑΕΕ.
Σε συνέχεια της δράσης αυτής, την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010 εκπρόσωποι της ΕΑΕΕ επισκέφτηκαν το σπίτι φροντίδας που λειτουργεί το Χαμόγελο του Παιδιού στα Μελίσσια, γνώρισαν τα παιδιά και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Χαμόγελου του Παιδιού από τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Γιαννόπουλο.
Η ΕΑΕΕ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εργαζόμενους και τις εταιρίες που στήριξαν τη δράση αυτή και δεσμεύεται να συνεχίσει τις πρωτοβουλίες της στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου