Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Νέος Δήμος Πεντέλης: Άλλος ένας «τζαμπατζής»;

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο δήμαρχος κ. Στεργίου να πτωχεύσουν οι κοινωφελείς επιχειρήσεις και να μην πληρωθούν τα χρέη προς τους προμηθευτές -επαγγελματίες της περιοχής.
Παρά τις πιέσεις από πλευράς αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Μελισσίων, στην συνεδρίαση του Σώματος την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, η διοίκηση του κ. Στεργίου δεν δεσμεύτηκε αναφορικά με τα οφειλόμενα των κοινωφελών επιχειρήσεων προς τους προμηθευτές - αντιθέτως, άφησε διάπλατα ανοιχτό το ενδεχόμενο να πτωχεύσουν.
Αυτή η κατάσταση αναμένεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην τοπική αγορά της περιοχής, στηλίτευσε ο επικεφαλής της «Πεντέλη Εν Δράσει» και δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Φειδοπιάστης. Στην παρούσα οικονομική συγκυρία, έμποροι και μικροεπιχειρηματίες του νέου Δήμου Πεντέλης βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις τους, μιας και στην γενική δυσπραγία, έρχεται να προστεθεί και ο νέος Δήμος Πεντέλης, ως άλλος «τζαμπατζής».
Και για να μην ξεχνιόμαστε: Στο ίδιο χρονικό διάστημα, η διοίκηση του Δήμου έχει αφήσει τα σχολεία της περιοχής χωρίς τραπεζοκόμους.
Η «Πεντέλη Εν Δράσει» καλεί τους δημότες στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβούλιου, αλλά και σε γενικότερη επαγρύπνηση.
Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να υποβαθμίσει περαιτέρω την ποιότητα ζωής στο Δήμο μας.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
«Πεντέλη Εν Δράσει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου