Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΑΟ Μελισσίων - ΑΣ Ερμής - ΣΦΑΜ Φοίβος

                                              KΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ  ΠΙΤΑΣ


 Με την παρουσία μεγάλου πλήθους αθλητριών και αθλητών και των τριών Σωματείων (Μπάσκετ ΑΟ Μελισσίων, ΑΣ Ερμής, ΣΦΑΜ Φοίβος), των γονιών τους καθώς και του μεγαλύτερου μέρους του νεοεκλεγμένου Δημοτικού Συμβουλίου του νέου Δήμου Πεντέλης έγινε από το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Στεργίου η κοπή της πίτας και των τριών σωματείων των Μελισσίων που αξιοποιούν τις εγκαταστάσεις των κλειστών γηπέδων του Δήμου για να καλλιεργούν το μπάσκετ και το βόλλευ στη νεολαία της πόλης μας και όχι μόνο.
Το λόγο έλαβαν επίσης ο κ. Μ. Γραφάκος εκ μέρους της μείζονος αντιπολίτευσης και ο κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου εκ μέρους της ελάσσονος, ενώ παρέστησαν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης κ. Ε. Μπουσίου, ο αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης  Μούστρης, ο Πρόεδρος του νέου Νομικού Προσώπου Αθλητισμού – Πολιτισμού κ. Βασίλης Μπούρας, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑ κ. Κορωνίδης.
Εκ μέρους του γείτονα Νεοπεντελικού στη μικρή γιορτή – που συνοδεύτηκε από μικρής διάρκειας διπλά παιχνίδια επίδειξης – είχαμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας τους κ.κ Χαρτοματζίδη και Μάντζιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου