Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

O Δήμος Πεντέλης δυναμικά «παρών» για μια αξιοπρεπή Αυτοδιοίκη​ση

Στην πορεία διαμαρτυρίας με αφετηρία το ΥΠΕΣ, συμμετείχε δυναμικά ο Δήμος μας στον αγώνα του για τα αυτονόητα.
Αγωνιστήκαμε στην πρώτη γραμμή, οι εργαζόμενοι του Δήμου Πεντέλης με το Δήμαρχο Στεργίου μπροστά, για να επιτύχουμε τα αυτονόητα για την Αυτοδιοίκηση, τους εργαζόμενους και τους πολίτες που υπηρετεί. Αυτονόητα όπως:
- Καθαριότητα στην Αυτοδιοίκηση.
- Δωρεάν Βρεφονηπιακοί Σταθμοί για όλους.
- Αυτοδιοικητικές, Κοινωνικές και Διοικητικές Υπηρεσίες Ευρώπης.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους όσους συμμετέχουν στον Αγώνα μας και καλούμε όλους τους Πεντελιώτες να είναι μαζί μας, για το καλό της πόλης μας και της ποιότητας ζωής μας.
Δηλώσεις Δημάρχου Δ.Στεργίου-Καψάλη:
Ο Δήμος Πεντέλης είναι εδώ σύσσωμος με τους εργαζόμενους για να πει μια λέξη,
 ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Και αυτό το «φτάνει πια» δεν αντιπροσωπεύει μόνο εμάς, αντιπροσωπεύει κυρίως τις κοινωνίες, οι οποίες κυρίως με την λειτουργία του Κράτους έχουν οδηγηθεί σήμερα σε μια Αυτοδιοίκηση που δεν μπορεί να προσφέρει τα αυτονόητα. Και να διακυβεύεται εκτός των άλλων και η δουλειά των εργαζομένων μας. Λέμε λοιπόν εδώ, από την πλατεία Κλαυθμώνος ότι θα αντισταθούμε σε όλα τα επίπεδα με όλες μας τις δυνάμεις για μια αξιοπρεπή Αυτοδιοίκηση που ξέρει, που μπορεί να προσφέρει στις κοινωνίες

«Οι εργαζόμενοι έχουν φτάσει στην Αυτοδιοίκηση αυτή τη στιγμή στο μηδέν! Πιο κάτω δεν γίνεται.

Οι οικογένειές τους πεινάνε, οι άνθρωποι δεν έχουν δουλειά και φαίνεται η Κεντρική εξουσία να συνεχίζει να απολαμβάνει τον εγωκεντρισμό της και εμείς η Τοπική Αυτοδιοίκηση ό,τι σαπίλα.
Με την έννοια αυτή θα αντισταθούμε, θα αγωνιστούμε, γι΄ αυτό εδώ είμαστε δυναμικά όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου Πεντέλης για να φωνάξουμε σε όλους:
«κάτω τα χέρια από την Αυτοδιοίκηση».
Έχουν δικαίωμα οι εργαζόμενοι να διατηρήσουν τις δουλειές τους και όχι οι μεγάλοι επιχειρηματίες να αυξήσουν τα κέρδη τους, παίρνοντας αυτό που πατροπαράδοτα είναι δουλειά των Δήμων, την καθαριότητα. Ανήκει στους ανθρώπους μας και τους στηρίζουμε.

                           ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ  -  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου