Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Α.Ο Μελισσίων: Κύτταρο αθλητισμού και δραστηριότητας των δημοτών

Η αγωνιστική περίοδος 2013-2014 ξεκίνησε για την ομάδα ποδοσφαίρου  του Α.Ο Μελισίων με τον καθιερωμένο Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, την Τρίτη 6 Αυγούστου 2013 το απόγευμα.
Το χώρο που φιλοξενεί καθημερινά το ποδοσφαιρικό τμήμα, επέλεξε η Διοίκηση του Α.Ο.Μ  για να πραγματοποιηθεί η 1η προπόνηση αλλά και ο αγιασμός ενόψει της νέας χρονιάς.
Σύσσωμη η νέα διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής , η τεχνική ηγεσία  και οι ποδοσφαιριστές , υποδέχθηκαν το Δήμαρχο Πεντέλης  Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Άντα Μπούσουλα, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού κ.Νίκο Τόλιο και τον Αντιπρόεδρο κ. Φώτη Τσινό. 


Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου Καψάλης , στο χαιρετισμό του  ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με επιτυχίες ,μα πάνω από όλα με υγεία σωματική και ψυχική, έχοντας ως αυτοσκοπό τους  τον αθλητισμό και την σωστή αθλητική συμπεριφορά  εντός και εκτός των αθλητικών χώρων. Εκφράζοντας δε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του τόσο στον καταξιωμένο πρώην ποδοσφαιριστή του Α.ΟΜ και προπονητή κ. Χρήστο Ποποβίδη, όσο και στην νέα διοίκηση που την διακρίνει η αγάπη και η προσφορά της για τον αθλητισμό, διαβεβαίωσε τους ποδοσφαιριστές , την τεχνική και διοικητική ηγεσία ότι, η Διοίκηση του Δήμου Πεντέλης θα είναι αρωγός στις προσπάθειές τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου