Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Η 1η εμφάνιση της δ.κ. «Πεντέλη Εν Δράσει»

Με πολύ κόσμο και από τους 3 Δήμους του νέου Καλλικράτειου Δήμου Πεντέλης, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εμφάνιση του νέου συνδυασμού «Πεντέλη Εν Δράσει», στο δημαρχείο Μελισσίων, την Πέμπτη 8 Ιουλίου. Σε μια ανοιχτή διαδικασία, παρουσιάστηκε η Διακήρυξη Αρχών του συνδυασμού, η ονομασία του, ενώ ψηφίστηκε και ο νέος επικεφαλής Αντώνης Φειδοπιάστης, αντιδήμαρχος Nέας Πεντέλης. Υποψηφιότητα είχε θέσει και ο Αλέξανδρος Αργυρόπουλος.
Εκ μέρους της Γραμματείας του συνδυασμού, η οποία πλαισιώνεται από τους Άννε Δούρου, Ηλία Αλεξόπουλο, Αλέξανδρο Αργυρόπουλο, Βασίλη Βαρδουλάκη, Ρένα Γιαννικάκη, Μάνο Ζαχαριάδη, Ελένη Κωνσταντοπούλου, Αντώνη Φειδοπιάστη και Φώτη Χρυσικό, εκφράστηκε το όραμα της παράταξης για έναν Δήμο διαφορετικό, «κοινωνικά χρήσιμο, διεκδικητικό, με πρωταγωνιστές τους πολίτες του».
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής Αντώνης Φειδοπιάστης, κάλεσε σε δράση τους δημότες,

 για να προστατευτεί το περιβάλλον του Πεντελικού, τόνισε ότι ο συνδυασμός θα αγωνιστεί για την γειτονιά, τους ελεύθερους χώρους και την ποιότητα της ζωής στην πόλη, αλλά και για την οικονομική κατάσταση και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του νέου Δήμου. «Είμαστε διαφορετικοί, επιδιώκουμε την συμμετοχή όλων των πολιτών. Ζητούμενο είναι ένας Δήμος – πρότυπο, με όραμα και προοπτική. Το στοίχημα της Αυτοδιοίκησης είναι να κερδίσει πάλι την χαμένη της αξιοπιστία, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, με διαφάνεια σε όλους τους τομείς και χωρίς αποκλεισμούς», τόνισε ο κ. Φειδοπιάστης.
Κάλεσε δε τους παριστάμενους να συνεισφέρουν με ιδέες και προτάσεις στο πρόγραμμα της παράταξης, δήλωσε ότι όλες οι συνεδριάσεις της Γραμματείας θα είναι ανοιχτές, ενώ τέλος επισήμανε ότι η ιστοσελίδα της «Πεντέλη Εν Δράσει», που θα παρουσιαστεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα δέχεται προτάσεις και σχόλια από όλους τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου