Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

3η Ανοικτή Συγκέντρωση του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου το βράδυ ολοκληρώθηκε και η 3η ανοικτή διαβούλευση του Συνδυασμού του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη στο σπίτι του στη Νταού-Πεντέλη.
Ιδιαίτερη ήταν η συγκέντρωση αυτή για δύο παραμέτρους:
Ανακοινώθηκε η συνεργασία του Συνδυασμού με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Νέων Μελισσίων, με το όνομα «ΕΥΘΥΝΗ».
Παρουσιάστηκε το προσχέδιο του προγράμματος που μετά από καθημερινές δίωρες συσκέψεις επί μήνα και πλέον, σφυρηλάτησαν οι επιτροπές που είχαν συσταθεί στη 2η ανοικτή διαβούλευση του Συνδυασμού.
Με το σύνθημα “Νίκη όχι για τη νίκη αλλά για την προσφορά” ο κ. Δ. Στεργίου - Καψάλης κλείνοντας την παρουσίασή του πρόσθεσε:
-“Κυρίες και κύριοι εκλεκτοί φίλοι, με βάση το χρονοδιάγραμμά μας, πιστοί στις αρχές που θέσαμε στις 7 Μαΐου εδώ, προχωράμε στην ολοκλήρωση του προγράμματός μας που στηρίζεται στην ευρεία λαϊκή συμμετοχή και συναίνεση.
-Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το εγχείρημα της σύστασης του νέου Δήμου Πεντελικού στην περιοχή μας δεν είναι εύκολο και συναισθανόμεθα την βαριά ευθύνη της υλοποίησης της αποστολής και του σεβασμού της εμπιστοσύνης σας.
-Ελπίδα μας η εμπειρία της διαδρομής της ζωής μας, η καθαρότητά μας, η αγάπη μας για τον τόπο και τους ανθρώπους του, οι συνεργασίες μας, εσείς όλοι που μας στηρίζετε με την αγάπη σας, την άποψή σας, την συμμετοχή σας.
-Το εγχείρημα είναι μεγάλο και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να πετύχει τώρα που άλλα περιθώρια υποβάθμισης στις συμπεριφορές, στη διαφάνεια, στη διοίκηση, στις ανθρώπινες σχέσεις στο περιβάλλον δεν υπάρχουν.
-Σήμερα οι νέοι που δήλωσαν «μαζί στον αγώνα» χωρίς παρωπίδες και προκαταλήψεις δεν το έκαναν τυχαία. Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία της γενιάς μας για να μην απαξιωθεί πλήρως και να ανοίξει ένα νέο – καινούργιο- άφθαρτο – καθαρό ντορό για ένα καλλύτερο αύριο σε μια ελπιδοφόρα ανηφόρα.
-Αγαπητοί μου κυρίες και κύριοι ξεχυθείτε στις γειτονιές του νέου μας Δήμου και ενημερώστε τους γύρω σας τους συγγενείς και τους φίλους σας ζητείστε τους να μας κρίνουν ΜΟΝΟ με δύο παραμέτρους το Πρόγραμμά μας και τη διαδρομή της ζωής μας , πέστε τους ότι είμαστε εδώ για να απαντήσουμε τους προβληματισμούς τους. Να είστε σίγουροι ότι το αύριο στην περιοχή με το «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού» θα είναι καλύτερο.
Σας ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου