Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Επιτυχές το 1ο Εθελοντικό πότισμα

Ο σκληρός πυρήνας του εθελοντισμού του ΣΠΑΠ και οι θεσμοί, λειτούργησαν άψογα την Κυριακή 11 Απριλίου στο 1ο Εθελοντικό Πότισμα που ο Θεός, παρά τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, δεν μας έκανε το χατήρι να βρέξει.
1.000.000 Λίτρα νερού έπεσαν στις νέες δενδροφυτεμένες εκτάσεις του 2010 και 2.000 δένδρα μόνο, συμπλήρωσαν τα κενά.
Απομένει ακόμα πολύς κόπος και πολύ προσπάθεια που θα την προσφέρουμε στο Πεντελικό Περιβάλλον.
Ο ΣΠΑΠ και ο ΣΚΑΪ, μόνιμοι συνεργάτες στον αγώνα αυτόν, είμασταν και πάλι εκεί και μαζί μας, οι σκληροπυρινικοί εθελοντές : ΠΕΝΤΕΛΗ SOS, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ECO MOTION, ΔΗΜΟΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ» και φυσικά, όπως πάντα το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Νομαρχία Αθηνών για τα πέντε (5) μεγάλα υδροφόρα που διέθεσε, στο Πυροσβεστικό Σώμα για τα τρία (3) πυροσβεστικά οχήματα που διέθεσε, στο Δήμο Πεντέλης για τα πέντε (5) πυροσβεστικά οχήματα που διέθεσε.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, που σε κάθε δράση μας, μας διαθέτει επιτόπου σθενοφόρο σε επιφυλακή.
Σύντομα θα σας κοινοποηθεί το καλοκαιρινό πρόγραμμα ποτίσματος, στο οποίο οφείλουμε να συμμετέχουμε μαζικά, για να ολοκληρώσουμε την πράξη ζωής στο περιβάλλον μας, που δεν τελειώνει μόνο με τη φύτευση.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. &a Δήμαρχος Πεντέλης
Δημήτριος Στεργίου - Καψάλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου