Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

«Kαταδίκασαν» οι εργαζόμενοι τη συμπεριφορά Σιώμου

Τρίωρη στάση εργασίας πραγματοποίησαν οι Εργαζόμενοι του Δήμου Πεντέλης το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουνίου. 
Αιτία, το έντονο φραστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα την προηγούμενη ημέρα - παρουσία Δημοτικών Συμβούλων και Υπαλλήλων του Δήμου - μεταξύ του κ. Βλάση Σιώμου (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του δ.σ. της ΚΕΔΚΕ) και του Διευθυντού Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Κώστα Πολυζωγόπουλου - που είχε ως συνέπεια την λιποθυμία του τελευταίου και την εσπευσμένη διακομιδή του στο «Νοσοκομείο Τσαγκάρη», όπου υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι, ο κ. Βλ. Σιώμος δεν έμεινε μόνο εκεί. Την επόμενη ημέρα(5/6/2009), «την ώρα που πραγματοποιούνταν σύσκεψη των εργαζομένων (παρουσία και εκπροσώπου της ΠΟΕ ΟΤΑ), εισήλθε στην αίθουσα και δημιούργησε δεύτερο φραστικό επεισόδιο, αυτή την φορά κατά του εκπροσώπου της ΠΟΕ ΟΤΑ, κ. Γιώργου Κούνα»!
Οι εργαζόμενοι καταδίκασαν και τις δύο ενέργειες, τονίζοντας τα εξής:

«Δηλώνουμε ότι οι εργαζόμενοι δεν θέλουμε και δεν έχουμε καμμία ανάμειξη σε οποιασδήποτε μορφής διαφορές ανάμεσα στους αιρετούς άρχοντες και τέτοια επεισόδια δεν μας επιτρέπουν να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας, που ευσυνείδητα και με αυταπάρνηση εκτελούμε, τέτοιες δε συμπεριφορές τις ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ. Καταδικάζουμε οποιαδήποτε εξάσκηση ψυχολογικής βίας και τρομοκρατίας από οποιονδήποτε αιρετό εναντίον των υπαλλήλων του Δήμου. Η κίνησή μας αυτή( 3ωρη στάση εργασίας), αποτελεί προειδοποίηση, για οποιαδήποτε παρόμοια ενέργεια στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου