Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Θαυμάσια η αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδικών σταθμών Πεντέλης

Ένα γλυκό, καλοκαιρινό αντίο, είπαν μαθητές, παιδαγωγοί και προσωπικό, σε μια αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδικών σταθμών της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.
Η αποχαιρετιστήρια γιορτή, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 το απόγευμα, στον πραγματικά  μοναδικό καταπράσινο χώρο, που φιλοξενούνται με τις καλύτερες περιβαλλοντικές συνθήκες τα μικρά μας παιδιά.  Οι μικροί πρωταγωνιστές εξερεύνησαν  το «Βυθό της θάλασσας» έτοιμοι για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, και παρουσίασαν τις χειροτεχνίες τους που έκαναν κατά την σχολική περίοδο.

Στην γιορτινή εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης  Στεργίου - Καψάλης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Παναγιώτης Μούστρης, ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης κ. Μιχάλης Κολιός, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Σπύρος  Ξάφης, η υπεύθυνη της Αιμοδοσίας Δήμου Πεντέλης κ. Αγνή Ζώη, γονείς και φίλοι.
Ο Δήμαρχος χαιρέτησε την εκδήλωση ευχαριστώντας το προσωπικό για τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία στη λειτουργία του και δήλωσε δίπλα στους γονείς στον αγώνα τους για την ασφαλή ανατροφή των παιδιών τους τη δύσκολη αυτή περίοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου