Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Τ. Καρατζής προς Δήμαρχο:«Ξεκαβάλα από εκεί που είσαι»!!!

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου και του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τάσου Καρατζή, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης.
Λίγο προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία, και ενώ από την αίθουσα είχε αποχωρήσει ένα μεγάλο μέρος Δημοτικών Συμβούλων, ένα θέμα που αφορούσε οφειλές δημοτικών επιχειρήσεων, ήρθε να ανατρέψει το ήρεμο κλίμα στο οποίο είχε κυλήσει η διαδικασία ψήφισης των περισσότερων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Ακολούθησαν έντονοι λεκτικοί χαρακτηρισμοί, προσωπικές επιθέσεις και καυστικές εκφράσεις.
«Τότε σιωπούσες  τώρα το παίζεις επαναστάτης;»
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου θέλησε να απαντήσει στην τοποθέτηση του κ. Τάσου Καρατζή, ο οποίος είχε επισημάνει ότι υποχρέωση τώρα της διοίκησης είναι να πληρώσει αυτές τις οφειλές των δημοτικών επιχειρήσεων, και ιδιαίτερα τα δεδουλευμένα των εργαζομένων.
Παίρνοντας λοιπόν το λόγο, ο Δήμαρχος κατηγόρησε τον κ. Καρατζή ότι οι δημοτικές αυτές επιχειρήσεις δημιουργήθηκαν & με τη σιωπηρή του συγκατάθεση, ενώ τώρα είναι «επαναστάτης»!
«Σας λέω λοιπόν ότι εμείς, επειδή εμείς είμαστε λεβέντες και επαναστάτες σ’ όλους και με όλα, σε αντιπαράθεση με εσάς. Εδώ θα τα καθαρίσουμε όλα» ανέφερε, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
                                  Καρατζής: Είσαι ανίκανος!!!
Συγκεκριμένα ο κ. Καρατζής απάντησε στον κ. Δήμαρχο με φράσεις όπως,  «ξεκαβάλα» και«ξεκαβάλα από εκεί που είσαι», ενώ τον κάλεσε να ρωτήσει τον συνδυασμό του ποιοι έχουν ψηφίσει τις επιχειρήσεις, ποιοι είναι υπεύθυνοι για τα χρέη που δημιουργήσανε και ποιοι είναι υπεύθυνοι για τους ανθρώπους που απολύσανε.
«Η μισή σου παράταξη τα ψήφισε. Και θα μου κάνεις μάθημα εσύ εμένα; Άντε κρύψου πουθενά» ανέφερε μεταξύ άλλων και ζήτησε από το Δήμαρχο, τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε ανίκανο, να κάνει μάθημα στα «τσιράκια» του και όχι σε εκείνον.
                       Δ. Καψάλης - Στεργίου: Είσαι πολύ λίγος
Αποτέλεσμα ήταν και ο Δήμαρχος να απαντήσει σε ανάλογο ύφος, λέγοντας ότι ο κ. Καρατζής είναι αυτός που χρειάζεται πολλά χρόνια μάθημα, ενώ τον κάλεσε να ηρεμήσει επειδή όπως είπε χαρακτηριστικά «σε βλέπω να είσαι στο παραπέντε».
Σημείωσε ακόμα, απευθυνόμενος προς τον κ. Καρατζή, ότι «σε βρίσκω πολύ λίγο γι’ αυτό που κάνεις», προκαλώντας και νέες αντιδράσεις από τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

                           ΠΗΓΗ:newsta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου