Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Άνοιξε ο δρόμος για την ένταξη της 3η-4ης γειτονιάς στο Σχέδιο Πόλης Μελισσίων


Με τις ψήφους της Δημοτικής Αρχής και της Ανθρώπινης Πολιτείας παρά την εκκωφαντική απουσία σύσσωμης της υπόλοιπης αντιπολίτευσης, το δημοτικό συμβούλιο Πεντέλης της 8ης Απριλίου ομόφωνα ψήφισε την εισήγηση της  Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας αναφορικά με τις ενστάσεις για την ένταξη στο σχέδιο πόλης της 3ης-4ης γειτονιάς Μελισσίων.
Η απόφαση αυτή είναι σταθμός, όπως παρατήρησε ο επικεφαλής της Ανθρώπινης Πολιτείας Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου.

Δεκάδες χρόνια την περίμεναν οι συμπολίτες μας.
Εμείς η Ανθρώπινη Πολιτεία πρόσθεσε, ως άτομα δεν έχουμε ιδιωτικό συμφέρον. Ως εκπρόσωποι πολιτών όμως που μας εμπιστεύθηκαν με τις ψήφους τους έχουμε δημόσιο συμφέρον με την ένταξη  της 3ης-4ης γειτονιάς στο σχέδιο πόλης Μελισσίων.
Θα προκύψουν ελεύθεροι χώροι για παιδικό σταθμό, νηπιαγωγείο, γυμνάσιο, λύκειο, ΚΑΠΗ, κοινωνικό κέντρο, πλατείες και παιδικές χαρές.
Θα ανοιχτούν έξοδοι προς όμορους δήμους και επιτέλους θα δικαιωθούν συμπολίτες μας.
  Χαιρετίζουμε την απόφαση αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου που γίνεται εφαρμόσιμη χάρη και στη δική μας ψήφο. Χρόνια τώρα έτσι ενεργούσαμε με βάση το δημόσιο συμφέρον.

Η υπόλοιπη αντιπολίτευση πού ήταν;
Δικαίωση για τον Αργύρη Μανίκα & τον «Σύλλογο Πολεοδομικής Αναβάθμισης»!!!
Με προσχηματικούς μικροπολιτικούς λόγους απείχε, ψέλλισε ναι με αλλά, δεν μπήκε στην αίθουσα προσδοκώντας να μην υπάρξει απαρτία και παρέμεινε κρυφακούγοντας απέξω ευελπιστώντας μάταια σε ένα «ατύχημα». Με αυτή την ανεύθυνη στάση της ζητά να διοικήσει αύριο την πόλη;
Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην αποδοθούν τα εύσημα στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου Πεντέλης και στα μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής.
Επίσης ευχαριστούμε το μέλος της Ανθρώπινης Πολιτείας Αργύρη Μανίκα, εκπρόσωπο μας στη διαπαραταξιακή επιτροπή  και πρόεδρο του συλλόγου Πολεοδομικής Αναβάθμισης  που αγωνίστηκε επί σειρά ετών για αυτόν τον πολύ σοβαρό κοινωνικό σκοπό. Χθες ήταν και για αυτόν ημέρα δικαίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου