Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Οδηγίες για την απρόσκοπτη λειτουργία των παιδικών σταθμών, έδωσε ο Δήμαρχος

                    ΣΤΗΝ 1η ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ  
  ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Δημαρχείο(παρουσία του θεματικού Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Μούστρη, του Προέδρου του Οργανισμού Πρόνοιας & Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αποστολάκου και υπηρεσιακών παραγόντων)η 1η τακτική μηνιαία  συνάντηση του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη με τις Διευθύντριες των  βρεφονηπιακών, παιδικών σταθμών και του Κέντρου Δημιουργικής  Απασχόλησης του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης  εξέτασε την πορεία της λειτουργίας των παιδικών σταθμών και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Προτάσσοντας  το καλό και συμφέρον των παιδιών και ιδιαίτερα στα θέματα που αφορούν  στην ασφάλεια τους, τόνισε με εμφαντικό λόγο την ανάγκη συνεργασίας του προσωπικού με τους γονείς, για τα καλύτερα αποτελέσματα και συνεχάρη τις Διευθύντριες των βρεφικών και παιδικών σταθμών, για την άριστη συνεργασία και την επαγγελματική λειτουργία τους.
Στη συνέχεια, στη σύσκεψη η οποία συνεχίστηκε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μούστρη, εξετάστηκαν λεπτομερώς θέματα της καθημερινότητας και δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες.

Η επόμενη συνάντηση προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013  και ώρα 12.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου