Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

«Δωρεάν Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία»

1. Ο Δήμος Πεντέλης στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για την ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων δημοτών & μετά από σύσκεψη με τους εθελοντές εκπαιδευτικούς,που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο τη Δευτέρα 23/9/2013 στις 17.30, οργανώνει, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, «Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας» ΔΩΡΕΑΝ για μαθητές Λυκείου, Γυμνασίου, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού.
2. Τα διαθέσιμα μαθήματα, οι εκπαιδευτικοί, οι ώρες και οι χώροι που θα γίνονται,αναφέρονται αναλυτικά στο συνημμένο πίνακα (Πίνακας 1).
3. Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή στη Δ/νση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου (Καλαμβόκη 2Α - Μελίσσια - 2ος όροφος), στα τηλέφωνα 213 20 50 084, 213 20 50 097, 213 20 50 079, από Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου έως Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013.
 Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και ηλεκτρονικά στo e- mail: demertzi@melissia.gr.
                                        Έναρξη μαθημάτων 
                      ♦Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 για τους μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου
                      ♦Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 για τους μαθητές του Δημοτικού

4. Όσοι μαθητές δεν προλάβουν να ενταχθούν, θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής και κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
5. Για την ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές των Γυμνασίων του Δήμου μας, θα εκδοθεί συμπληρωματικό έγγραφο με το πρόγραμμα και τις λοιπές λεπτομέρειες ευθύς ως ολοκληρωθεί η διαδικασία σύστασής της.
6. Παρακαλούνται οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών και οι Τοπικοί Αντιδήμαρχοι, να μεριμνήσουν για οποιαδήποτε θέμα - πρόβλημα αφορά στη χρήση των κτιριακών εγκαταστάσεων, για την ομαλή λειτουργία των προγραμμάτων.


                                                            

                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ  ΚΑΨΑΛΗΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου