Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Ε.Π.Α.Ψ.Υ)

                          Δράση ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης - «Κοινωνικός Διάλογος»
Το Κέντρο Ημέρας Μελισσίων (ΕΠΑΨΥ) στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών για τη διακοπή της χρηματοδότησης των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αποφάσισε την οργάνωση «Κοινωνικού Διαλόγου» στην περιοχή των Μελισσίων. Η δράση ξεκίνησε την Πέμπτη 11 Oκτωβρίου, στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου, θα διαρκέσει μια εβδομάδα περίπου και θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 10.00 ως τις 14.00.
Στο πλαίσιο του «Κοινωνικού Διαλόγου» θα έχει στηθεί ενημερωτικό περίπτερο, στο οποίο θα είναι επαγγελματίες του Κέντρου Ημέρας και εθελοντές, με τους οποίους έχουμε σταθερή συνεργασία και οι οποίοι θα προσκαλούν τον κόσμο που περνάει να σταματάει και να κάνουμε μαζί του μια χαλαρή συζήτηση για κοινά θέματα που απασχολούν όλους. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα αναφέρουμε ποιοι είμαστε και θα καλούμε τους πολίτες να μοιραστούμε τους κοινούς μας προβληματισμούς.

 Με αυτό τον τρόπο θεωρούμε ότι θα έρθουμε πιο κοντά με τον κόσμο και θα ανταλλάξουμε κοινές εμπειρίες και ερωτήματα. Μιλώντας με τον κόσμο θα γίνει ευρύτερα γνωστό το Κέντρο Ημέρας, η λειτουργία του αλλά και η λειτουργία της ΕΠΑΨΥ εν γένει.
Παράλληλα με την καθημερινή επαφή και το διάλογο, που θα αναπτύξουμε με τον κόσμο, σκοπεύουμε να οργανώσουμε και δράσεις ψυχαγωγικού – χιουμοριστικού χαρακτήρα για να προσελκύσουμε πιο ευχάριστα και με πιο διασκεδαστικό τρόπο τους πολίτες.
Σας περιμένουμε όλους από την Πέμπτη 11/10, και για όλη την επόμενη εβδομάδα να ενισχύσουμε μαζί την προσπάθεια της ΕΠΑΨΥ, μέσω του Κέντρου Ημέρας στην περιοχή της Πεντέλης και των Μελισσίων.

Δελτίο Τύπου 15-10-12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου