Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Τα MY MARKET στηρίζουν Το Χαμόγελο του Παιδιού

Με ένα κεφάτο παιδικό πάρτυ γιόρτασαν τα My market τις επισκευαστικές εργασίες που ανέλαβαν εθελοντικά σε ένα από τα σπίτια του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Μελίσσια, στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του 2ου κύκλου του προγράμματος "+πράττω".
Το πρόγραμμα "+πράττω", ένας από τους άξονες του συνολικού πλαισίου εταιρικής υπευθυνότητας των My market, "Πράξεις Ευθύνης", καλεί τους πελάτες των καταστημάτων να συμμετάσχουν ενεργά στην ανακύκλωση μέσα στα καταστήματα. Τα έσοδα που προκύπτουν από τις ανακυκλώσεις προσαυξάνονται από την εταιρεία και προσφέρονται για κοινωνικούς ή περιβαλλοντικούς σκοπούς. Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος έκλεισε το Μάρτιο του 2009 με την συμμετοχή της εταιρείας στην πολύ επιτυχημένη αναδάσωση του βουνού της Πεντέλης, στα πλαίσια της οποίας αγοράστηκαν και φυτεύτηκαν περίπου 3.000 δενδρύλλια, με την εθελοντική προσπάθεια των εργαζομένων και πελατών της.
Φέτος έχοντας συγκεντρώσει, τόσο από τις ανακυκλώσεις όσο και από την ιδία συμμετοχή της εταιρείας, πάνω από 20.000, τα My market αποφάσισαν να διαθέσουν το ποσό αυτό για να βελτιώσουν την καθημερινότητα των παιδιών που μεγαλώνουν σε ένα από τα σπίτια του ΜΚΟ «το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Μελίσσια πραγματοποιώντας εργασίες, όπως είναι οι επιδιορθώσεις κουφωμάτων, η ασφαλτόστρωση περιμετρικά του σπιτιού και η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο χώρο παιχνιδιού.
Μαζί με τα My market σε αυτή την προσπάθεια προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους η εταιρία Stef Aloumin, ως προς την επιδιόρθωση των κουφωμάτων και η εταιρία Disney events που ανέλαβε την κάλυψη του παιδικού πάρτυ με κεφάτη μουσική, facepainting, ζογκλέρ, μάγους και κλόουν για τους μικρούς μας φίλους. Η χαρά και το γέλιο των παιδιών ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου