Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Ανοιχτή δημόσια συζήτηση προτείνει στους ΣΥΝυποψηφίους του, προτείνει ο Μ. Γραφάκος

Επιστολή - πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο, απήυθυνε στους ανθυποψηφίους του Δημάρχους Πεντέλης, ο Δήμαρχος Μελισσίων και Υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης κ. Μ. Γραφάκος.
Στην επιστολή αυτή ο κ. Γραφάκος ζητά να γίνει ανοικτή δημόσια συζήτηση παρουσία δημοσιογράφων κοινής επιλογής και με τη χρήση της τεχνολογίας να τον παρακολουθήσουν διαδικτυακά οι πολίτες, έτσι ώστε να έχουν καλύτερη άποψη για τις θέσεις και τις προτάσεις του κάθε Υποψηφίου για το νέο Δήμο Πεντέλης.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Γραφάκος ζήτησε συνάντηση εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων που κατεβαίνουν στις εκλογές, την Τετάρτη 20/10 στις 13:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μελισσίων, ώστε να καθοριστούν ο τόπος,
 η μέρα, η ώρα, ο κοινής αποδοχής συντονισμός και οι όροι διεξαγωγής της συζήτησης.
           Αποδέχθηκε τηνπρόταση ο Αντώνης Φειδοπιάστης
 Η συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων του ενιαίου Δήμου Πεντέλης, εφόσον πραγματοποιηθεί με αξιοπρέπεια, πολιτική κρίση και σεβασμό στον διάλογο, μπορεί να προσφέρει πολλά, εν όψη των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
 Πιστοί στις αρχές μας, η «Πεντέλη Εν Δράσει» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Φειδοπιάστης αποδέχθηκαν την πρόσκληση του δημάρχου Μελισσίων σε συνάντηση για την διοργάνωση ανοικτής, δημόσιας, εφ΄όλης της ύλης κοινής συζήτησης, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.
Η «Πεντέλη Εν Δράσει», από την ίδρυσή της, έχει αποδείξει ότι πιστεύει και προωθεί την πολυφωνία, διαθέτει πρόγραμμα και συγκεκριμένους στόχους, γνωρίζει άριστα τα προβλήματα του νέου Δήμου Πεντέλης, και με χαρά θα συζητήσει με τους υπόλοιπους υποψήφιους τα προβλήματα των πολιτών του ενιαίου Δήμου Πεντέλης.

ΠΗΓΗ:www.dimarxe.gr/article.php?id=2289 &
www.mypenteli.gr/css/default/templates/art/article.php?lng=1&cat=56&doc=58

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου