Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Παραδειγματίζει την πόλη μας & την Πατρίδα, η προσφορά των Εθελοντών

ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
 …«Η ανιδιοτελής προσφορά σας τιμά και παραδειγματίζει την πόλη μας και την Πατρίδα μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και εύχομαι και φέτος, ούτε ένα στρέμμα καμένης Πεντελικής Γης... κι ούτε μια ζωή συνανθρώπου μας σε κίνδυνο..».
 Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, ευχαρίστησε τους Εθελοντές Πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης για τη λειτουργία τους, με την ευκαιρία της εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 στις εγκαταστάσεις τους στην Πεντέλη.

«Ακουμπάμε στις πλάτες των Εθελοντών των δύο φορέων προσφοράς που έχουμε την τύχη να δρούν στην πόλη μας, του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης και του Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, κατορθώνοντας να αντιμετωπίζονται δυναμικά Χειμώνα – Καλοκαίρι δύσκολες, έκτακτες καταστάσεις για την προστασία των κατοίκων και του Περιβάλλοντος».
 Στην εκδήλωση παρέστη ο Διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αντιπύραρχος κ. Ιωάννης Καρακώστας και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πεντέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου